neděle 17. května 2009

Příbšh z Květnice 10

Tak tady by mohl náš pohádkový příběh Co Asi Se Děje v Květnici? končit, jenže....nekončí! Ten příběh je totiž příliš skutečný. A v našem reálném("nepohádkovém") světě se na draky jen obtížně hledají princové.
A tak když se beránkovlci vyvážou ze svých závazků a povinností, jednají jako utržení ze řetězu. Dobří čarodějové, kteří by je mohli přivézt k rozumu, jako by spali v zakletí. Nebo už všechny ovládla čarodějka Lhostejnost?
Tak vás chci všechny požádat o pomoc. Jestli má být jednou o zahrádkách Za Mlýnem řečeno: "žili tam a šťastní byli až do smrti", potom musíte již nyní zvonit na pohádkový zvon a nahlas se ptát: "Co Asi Se Děje v Květnici??!!!!"

3 komentáře:

  1. Za Mlýnem se bude žít šťastně a spokojeně, bude, neboť poškozeným již došla trpělivost. Již nebudou odmítat nabídky heroldů ke složení eposů o spících drakobijcích, bezradných radních a úplatných šafářích. Dle doporučení hejtmanů je třeba si na celou družinu pořádně posvítit a pořádně jí provětrat faldy. Všechny skřítky škodíky vytáhnout na sluníčko a představit světu. Tedy v nepohádkovém světě dle doporučení odborníků na organizovanou kriminalitu začnou zahrádkáři jednat a zabezpečí tak všem z této kauzy slávu a zaslouženou pozornost...celý rok slibovali zahrádkářům svoji pomoc, celý rok si ze zahrádkářů dělali legraci a vysmívali se jim, domluva ze strany CASD nebyla možná a za to si svůj díl slávy určitě také zaslouží... pohádka "Co Asi Se Děje v Květnici??!" bude pokračovat, tentokrát v médiích... a už to nikdo ze zahrádkářů nebude a nechce brzdit... bude to krásné léto...

    OdpovědětVymazat
  2. a cirkev se vyjadrovat nebude a nebude .... stejne jako pisatel blogu se podepisovat nebude coz je skoda madlife

    OdpovědětVymazat
  3. Je čas pokračovat v blogu.. opět je co psát...

    OdpovědětVymazat